"Klicka" för förstoring
Min personliga hemsida
Lite funderingar och annat
Nu har jag avslutat mitt internetabonnemang hos Algonet och övergått till bredbandsuppkoppling via Älvsbyn. Mitt första abonnemang och min första kontakt med internet skedde via Algonet där jag fick idén om att skapa en hemsida. Det ledde sedan till den ambitiösa idén att göra en Vidselssida för att visa världen att Vidsel fanns även om 999,9 procent av världen inte var medveten om detta faktum.Idén att skaffa egen domän fick jag av Wolfram som tyckte att jag skulle muta in Vidsel.nu. Sedan har det ju utvecklats till en träffpunkt för många f.d. Vidselare som numera återfinns över hela världen. Jag hittade tydligen "min nisch" som det heter på dagens språk. Grundidén var att sprida kännedom om Vidsel, ge service beträffande vad som sker i byn och komplettera anslagstavlor och affischeringar (som ofta inte folk ids läsa).
Vid sidan av det ville jag också behålla min första sida som ju var mer personlig och där jag kunde få plats med några av mina otaliga intressen som släktforskning, flyg och eget tyckande när sinnet rinner till.
För att fortsätta med den personliga sidan flyttar jag därför över den till min domän (vidsel.nu) och låter den vara en komponent i vidselssidan. De gamla länkarna som är specifika för den personliga sidan följer med, t.ex Släktforskning, Snapsvisor, Församlingsböcker, Snapsarnas namn m.fl.
Vi får väl se hur det går. Välkomna till min nya PERSONLIGA HEMSIDA:
Länkar

Norrbottningen Dikt och hyllning till norrbottningen, skriven av Ronny Eriksson
Kwad´n Folket vid Pite-älva av Ronny Eriksson
Släktforskning Länkar till sidor med släktforskning
Snapsvisor Ur Lelle Printers bästa snapsvisor
Snapsarnas namn En sammanställning av populära namn på snapsarna
Församlingsböcker Delar av försmlingsböcker för Älvsby församling 1892-1930
Jag tycker Ibland tycker jag till om saker
Tillfälligt visum Visum ansökan på dialekt till Norrbotten och Älvsbyn
Sommarvisa Idas sommarvisa på dialekt

Åter